ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ


ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

Εφαρμογές καταπολέμησης για έρποντα έντομα (κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψαράκια, ψύλλοι, κοριοί, τσιμπούρια, αράχνες σκόροι, σκορπιοί, ψωκόπτερα) και ιπτάμενα έντομα (κουνούπια, μύγες, σκνίπες, σφήγκες), με επιλεγμένα χημικά σκευάσματα χαμηλής τοξικότητας, απολύτως ασφαλή για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον. Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η ορθολογική τους χρήση μας επιτρέπει να εγγυόμαστε όχι μόνο το αποτέλεσμα αλλά και τον εφησυχασμό στις ανησυχίες και ευαισθησίες του κάθε πελάτη.

Το είδος και η ένταση προσβολής του κάθε παρασίτου καθορίζουν και τον ανάλογο τρόπο αντιμετώπισης. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν και την επιστημονική γνώση και την τεχνική εμπειρία αλλά και όλο τον σύγχρονο εξοπλισμό που απαιτεί η κάθε περίπτωση.

Εφαρμογές απεντόμωσης

? Ψεκασμός με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης.
Ψεκασμός επιφανειών με στόχο έρποντα κυρίως έντομα.

? Εντομοκτόνα σε μορφή gel.
Καταπολέμηση μικρής ξανθιάς κατσαρίδας σε εσωτερικούς χώρους.

? Ψυχρός-Θερμός νεφελοψεκασμός.
Ειδικές ηλεκτροκίνητες ή βενζινοκίνητες συσκευές cold fogger - thermo fogger για τη διοχέτευση του εντομοκτόνου διαλύματος σε πολύ μικρά σταγονίδια (νέφος).

? Υποκαπνισμός (fumigation). 
Καταπολέμηση ξυλοφάγων εντόμων (σαράκι) και εντόμων αποθηκευμένων προϊόντων.

? Ηλεκτρικές εντομοπαγίδες και φερομονικές παγίδες.
Ο λεγόμενος οικολογικός τρόπος, για τον έλεγχο ιπτάμενων κυρίως εντόμων.

 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Εφαρμογές απολύμανσης για την προστασία από μικρόβια και ιούς, συμπεριλαμβανομένου και του ιού της γρίπης Α(Η1Ν1), σε όλους τους κλειστούς και πολυσύχναστους χώρους.

Εφαρμογές πλήρους απόσμησης για κάθε είδους έντονης και δυσάρεστης μυρωδιάς από σκουπίδια, μούχλα, υπονόμους, νεκρά ζώα κ.α.


Για άμεση εξυπηρέτηση καλέστε τώρα 

210 365 24 24

700 700 24 00 

Επικοινωνήστε Ξεκινήστε μια νέα εργασία Πίσω
Επικοινωνία