ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ


Άμεση εξυπηρέτηση αξιόπιστα και οικονομικά!

Αναλαμβάνουμε για σας την σχεδίαση, την κατασκευή και την τοποθέτηση κάθε είδους ταμπέλας και επιγραφής (απλή, φωτεινή, κατασκευή ανάγλυφων γραμμάτων φωτιζόμενων ή όχι), καθώς και ειδικές κατασκευές προβολής, βασιζόμενοι πάντα στη πολυετή πείρα και τον σύγχρονο εξοπλισμό των τεχνικών μας.

ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

Φωτεινά φανάρια από προφίλ αλουμινίου με plexiglass στην όψη ή μουσαμά flexface σε οποιοδήποτε μέγεθος και σχήμα. Για τον φωτισμό των επιγραφών, εκτός από τις κοινές λάμπες φθορισμού υπάρχει και η επιλογή των LED για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε έχουν υψηλή αντοχή στον χρόνο, τον ήλιο, και τη βροχή.

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΝΕΟΝ

Οι επιγραφές με νέον λαμπτήρες διατηρούν την θέση τους στο χώρο των φωτεινών διαφημίσεων γιατί χαρίζουν ένα μοναδικό και διαχρονικό αποτέλεσμα. Το νέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές εφαρμογές όπως γράμματα, σχήματα, κρυφό φωτισμό και έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής και ποικιλία χρωμάτων. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ή την επισκευή κάθε είδους νέας ή παλαιάς επιγραφής με νέον λαμπτήρες.

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ LED

Κατασκευάζουμε εξ ολοκλήρου αυτόφωτες επιγραφές με λαμπάκια και ταινίες Led. Το Led παρέχει μεγάλη διάρκεια ζωής σε σχέση με τους κοινούς λαμπτήρες, και φυσικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Ξεχωρίζουν από μακριά ακόμα και την ημέρα χάρη στην υψηλή τους φωτεινότητα που μπορεί να φτάσει τα 20.000 mcd. Εκμεταλέυοντας το μικρό τους μέγεθος μπορούμε να τα εφαρμόσουμε σχεδόν παντού σχηματίζοντας γράμματα, σχήματα, λογότυπα ή απλά για κρυφό φωτισμό.

 
Για άμεση εξυπηρέτηση καλέστε τώρα 

210 365 24 24

700 700 24 00
Επικοινωνήστε Ξεκινήστε μια νέα εργασία Πίσω
Επικοινωνία